skip to Main Content

Locatie: West-Terschelling
Opdrachtgever: Zorggroep Noorderbreedte
Oppervlakte: 8350 m2
Opgeleverd: 2012

Ter vervanging van het vroegere Zorgcentrum de Stilen op West-Terschelling, is een plan gerealiseerd dat voorziet in een 50-tal woningen en 4 groepswoningen voor ouderen, gecombineerd met algemene voorzieningen en praktijkruimten voor huisartsen en fysiotherapie.

In de woningen, die verschillend van maat zijn, kan zorg geleverd worden.

prachtig achterliggend duinlandschap

Het vroegere gebouw belemmerde het zicht op het prachtige achterliggende duinlandschap.
Door de “losse” invulling van kleine gebouwblokken op deze locatie, is er openheid en doorzicht ontstaan, waardoor het duingebied voelbaar is geworden.

De gevels zijn uitgevoerd in gele baksteen en sluiten daardoor aan bij de eigen kleurstelling van Terschelling.